Loopbaancoaching

‘Het leven wordt voorwaarts geleefd, maar achterwaarts begrepen.’ (Sören Kierkegaard)

Soms loopt het gesmeerd in je (werk)leven, soms echter gaat het stroef en dient de vraag zich aan hoe je verder wilt. Je merkt aan jezelf dat er sinds enige tijd iets knaagt van binnen… Het stroomt niet meer als je naar werk gaat, je draait op de automatische piloot. Je vraagt je af of het werk je nog wel genoeg brengt. Je weet niet goed wat je anders zou willen, en dat leidt tot gevoelens van onzekerheid en onvrede. Niet altijd is duidelijk wat daarbij voor jou precies de kern is.

In zo’n situatie kan een loopbaantraject iets voor jou betekenen. In je leven zie je vaak pas achteraf van waar je gekomen bent en langs welke weg. Het is dan ook goed om te onderzoeken welke keuzes je hebben gebracht tot aan het punt waar je nu staat. Past dat wat jij doet bij de mens die je bent? Hoe zit het met je verlangens en je dromen, en waar ben je goed in?

In maximaal 10 gesprekken onderzoeken we je talenten, je werkomgeving en de cultuur die bij je past. Ook kijken we wat voor jou essentiële waarden zijn in je werkleven en sporen we je inspiratiebronnen op, zodat je zelf keuzes gaat maken bij het vinden van de nieuwe richting.

Zie ook: Re-integratiecoaching / Managementcoaching/ Wandelcoaching