Re-integratiecoaching

‘Pas als de grens overschreden is, weet je waar hij ligt.’ (anoniem)

Boem! Met een dreun kom je tot het besef dat je tegen een muur bent aangelopen. Je kunt niet meer verder en realiseert je dat je energie totaal op is. Eigenlijk wist je wel dat er iets ‘niet klopte’, maar je doorzettingsvermogen bracht je er toe vooral niet op te geven. Je lijf spreekt zich uit met fysieke klachten en je geest is mat en uitgeblust. Je valt uit met ziekte.

In zo’n situatie ben je te ver over je eigen grenzen gegaan. Het kost dan ook tijd om te herstellen en het werk weer te kunnen hervatten. Dat je het wezenlijk anders wilt, is een ding dat zeker is. Maar hoe?

Eigen kracht

Re-integratiecoaching kan je in dit lastige proces begeleiden om stap voor stap weer in je eigen kracht te komen en vooral om dit ook zo te houden. Er is veel aandacht voor het (h)erkennen van je eigen behoeftes en het vertrouwd raken met het stellen van je grenzen.

In een traject van 5-10 gesprekken leer je jouw eigen krachten beter kennen en leer je tijdig bij te sturen wanneer je in je gevarenzone komt. Ook verkennen we wat bij je past en hoe je jouw energieniveau op peil houdt. Het resultaat zal zijn dat je stap voor stap weer aan de slag gaat in het werkveld waarin jij je thuis voelt en waarin je het best tot je recht komt.

Zie ook: Loopbaancoaching  / Managementcoaching/ Wandelcoaching