Wie?

Ik ben Lidwien van Dongen (1962); vrouw, professional, wandelaar, fietser, begeleidingskundige, post-HBO opgeleid. Na diverse vooropleidingen (HBO-Jeugdwelzijnswerk, HBO-Maatschappelijk Werk) heb ik in 2002 de Voortgezette Opleiding Management & Organisatie en in 2005 de Voortgezette Opleiding Supervisie & Coaching positief afgerond. Ook heb ik 2009 de ‘Leergang Loopbaanbegeleiding’ bij ‘Schouten en Nelissen’ gevolgd en behaald. In 2015 heb ik mij verder ontwikkeld als wandelcoach.

Ik kijk met plezier en trots terug op mijn eigen loopbaan die 30 jaar geleden begon in de Jeugd-GGZ. Zowel op inhoud als op managementniveau heb ik brede kennis en werkervaring opgedaan in de zorgsector. Vanuit het verlangen naar nieuwe kennis, ervaringen en omgevingen heb ik herhaaldelijk nieuwe loopbaankeuzes gemaakt die mij verder hebben geholpen in mijn ontwikkeling.

Dat heeft mij uiteindelijk in 2008 doen besluiten om mijn eigen praktijk als coach, supervisor en interim-manager op te zetten. Reizen is voor mij een mooie metafoor in het leven en in mijn eigen loopbaan. Ik voel mij steeds meer een reiziger in mijn eigen werkleven en dat bevalt mij goed. Het houdt me scherp, biedt nieuwe horizonten en de vrijheid en afwisseling passen goed bij me.

Het is voor mij betekenisvol om mensen te mogen coachen en superviseren. Het geeft me voldoening anderen verder op weg te helpen in hun professionele ontwikkeling. Desgewenst kunt u mijn CV per mail opvragen.